Év végi rendezvény, 2017. december 18.

Az ITS Hungary Egyesület 2017. évi utolsó Vezetőségi Ülésére december 18-án került sor. A Vezetőségi Ülésen áttekintésre és értékelésre került az Egyesület 2017. évi tevékenysége, a jövő évi tervek, illetve az Egyesület középtávú víziója.

A Vezetőségi Ülés után tartottuk meg az ITS Hungary Egyesület szokásos év végi összejövetelét, melyen Egyesületünk tagjainak nagy része képviseltette magát.

Bővebben...
 
Új stratégiai jelentőségű ITS témájú dokumentumok, 2016.

Az utóbbi időben több stratégiai jelentőségű ITS témájú dokumentum jelent meg, így például a GEAR 2030 magas-szintű munkacsoport által kidolgozott dokumentum, az ún. Amszterdami Nyilatkozat vagy a C-ITS Platform Jelentése.

Bővebben...
 
„ITS Hungary Kiválósági Díj 2016” és „ITS Hungary Nívódíj 2016” pályázat

Az ITS Hungary Egyesület 2007-ben azzal a céllal hirdette meg az „ITS Hungary Kiválósági Díjat”, hogy az intelligens közlekedési rendszerek és szolgáltatások területén az Egyesület tagjai által megvalósított – innovatív, jelentős nemzetgazdasági hasznot hozó, új megoldásokat felmutató – projektek közül a legkiválóbbat ily módon is kitüntesse. Az Egyesület által 2010-ben először meghirdetett „ITS Hungary Nívódíj” célja pedig az volt, hogy motiválja a fiatal pályakezdőket az ITS területén való munkára, és így biztosítsák az ITS szakterület utánpótlását.

Bővebben...
 
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: +36-1-7810553  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box