Az ITS Hungary Egyesület ez évi utolsó Vezetőségi Ülésére 2013. december 2.-án került sor. A Vezetőségi Ülésen áttekintésre és értékelésre került az Egyesület 2013. évi tevékenysége, a jövő évi tervek, valamint a vezetőség részvételével megtörtént az „ITS Hungary Kiválósági Díj 2013” pályázatra beérkezett pályaművek végső elbírálása is.

A Vezetőségi Ülés után tartottuk meg az ITS Hungary Egyesület szokásos év végi összejövetelét, melyen Egyesületünk tagjainak nagy része képviseltette magát.

 

Bővebben...
 

A finn Közlekedési és Hírközlési Minisztérium és a magyar Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2012. október 22-én együttműködési megállapodást (MoU) írt alá az intelligens közlekedési rendszerek és szolgáltatások területén történő együttműködésről. A megállapodás előzménye volt az ITS Magyarország (ITS Hungary) és az ITS Finnország (ITS Finland) közötti együttműködés, melynek célja az érdekelt szereplők és felek összehozása, javítva ezáltal azok közös projektekben való részvételének lehetőségeit.

Bővebben...
 

„ITS Hungary Kiválósági Díj 2013.”

Az ITS Hungary Egyesület által 2007-ben alapított „ITS Hungary Kiválósági Díj” célja, hogy az Egyesület tagjai által az ITS területén megvalósított projektek közül a legkiválóbbat kitüntesse. Az „ITS Kiválósági Díj 2013.” pályázat idei nyertese a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Bővebben...
 

A 2013. november 5-7. között Siófokon megrendezett Nemzeti Közlekedési Napok szervezői – felismerve a téma fontosságát – idén is külön szekciót szenteltek az ITS szakterületének. A Dr. Lindenbach Ágnes által vezetett „Intelligens közlekedési rendszerek” szekció 2013. november 7.-én 9 órai kezdettel került megrendezésre.

 

Bővebben...
 

 

2013. november 12.-én a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és az ITS Hungary Egyesület közös szervezésében került megrendezésre Budapesten a hazai szakemberek részére egy eCall workshop

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: + 36 30 9642856  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box