Az ITS Hungary Egyesület vezetősége a 2014-ben úgy határozott, hogy az Egyesület részt vesz a CROCODILE projekt A1: Projekt menedzsment & információ terjesztés részében az azért felelős Magyar Közút Nonprofit Zrt. mellett. A tevékenység keretében az ITS Hungary Egyesület egy workshop megrendezésében / kiadvány szakmai anyagának összeállításában vállalt szerepet.

Bővebben...
 

Az ITS Hungary Egyesület 2015. december 9-én rendkívüli Közgyűlést tartott, melynek legfontosabb napirendi pontja az ITS Hungary Egyesület Alapszabályának módosítása volt.

Bővebben...
 

2015. július 9-én az ITS Hungary Egyesület rendkívüli közgyűlést tartott.

Bővebben...
 

A 22. ITS Világkongresszus és Kiállítás 2015. október 5-9. között Bordeauxban, Franciaországban kerül megrendezésre.

A rendezvény mottója: „Towards Intelligent Mobility – Better use of space”, vagyis „Az intelligens mobilitás irányába – a tér jobb kihasználása”. A rendezvény különlegessége, hogy az két helyszínen kerül megrendezésre: a kongresszus a Bordeaux Convention Centre-ben, vagyis a Bordeaux-i Kongresszusi Központban lesz, míg a kiállításnak az Exhibition Centre Bordeaux, vagyis a Bordeaux-i Kiállítási Központ ad otthont. A bejelentkezni a Kongresszus web-oldalán lehetséges (http://itsworldcongress.com/), ahol már lehetőség van az ún. „early bird” regisztrációra. A web-oldalon további információk is találhatók a rendezvényről.

 

2015. április 29-én került megrendezésre Egyesületünk szokásos évi Közgyűlése.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: + 36 30 9642856  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box